crowdfunding

crowdfunding

2019 wordt een mooi jaar, de Welvaart opent haar deuren! Wij creëren een unieke (speciaal)bierbeleving met uitstekende gastvrijheid. Thuiskomen op Ameland! Middels crowdfunding bieden wij deze beleving op een bijzondere locatie, maar dus niet zonder jullie hulp! 

Van commandeurswoning tot café

De Welvaart wordt een café waar we gastvrij, traditioneel en smaakvol verschillende speciaalbieren zullen schenken. Daarnaast kunt u genieten van heerlijke gerechten tijdens de lunch, borrel of het diner. Wij verzorgen verrassende bier spijs combinaties, met een een vast aanbod in speciaalbieren, in combinatie met seizoenbieren.
Het pand te Hollum, origineel een commandeurswoning, dateert uit 1662. Hiernaast heeft het pand ook gediend als logement met stalling, waarna het omgebouwd is tot een café. Echter staat het pand nu al jaren leeg en wordt het tijd dat er nieuw leven wordt ingeblazen in dit prachtige stukje geschiedenis. De Welvaart biedt een ruim aantal zitplaatsen, zowel binnen als buiten. Ik wil het traditionele karakter van café De Welvaart behouden. En wat is een biercafé zonder bierreclames? De authentieke affiches behouden dus hun plek aan de muur. Samen met de oude gebinten weergeeft dit het unieke karakter van het pand. Ik ben ervan overtuigd dat oude- en nieuwe tradities een perfecte combinatie zijn voor De Welvaart. Iedereen is welkom om onder andere onze speciaalbieren te proeven, die een steeds grotere rol in het horecaleven gaan spelen. 
Thuiskomen op Ameland, wees welkom bij De Welvaart! Investeer in dit prachtige speciaal biercafé waar gastvrijheid centraal staat.   
Share by: